Ontdek de beste restaurants in Haarlem en geniet v
restaurants Haarlem

Hoeveel eetgelegenheden zijn er in Haarlem?



Er zijn in Haarlem meer dan 500 eetgelegenheden te vinden

Haarlem staat bekend om zijn diverse culinaire aanbod, variërend van gezellige cafés en lunchrooms tot chique restaurants en internationale eettentjes. Bezoekers en inwoners hebben dus ruime keuze uit verschillende smaken en prijsklassen.

Van traditionele Nederlandse gerechten tot exotische keukens

In Haarlem vind je eetgelegenheden die gespecialiseerd zijn in traditionele Nederlandse gerechten, maar ook restaurants die de meest exotische keukens vertegenwoordigen. Hierdoor is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden, ongeacht de voorkeur of dieetwensen.

Welke straten in Haarlem staan bekend als de Gouden Straatjes?



De Gouden Straatjes van Haarlem

In Haarlem staan de straten Gierstraat, Zijlstraat, Anegang en Kleine Houtstraat bekend als de Gouden Straatjes. Deze straten zijn geliefd om hun unieke winkels, boetiekjes en gezellige sfeer.

Winkelen in de Gouden Straatjes

De Gouden Straatjes van Haarlem bieden een diversiteit aan winkels, van trendy boetiekjes tot ambachtelijke winkels. Bezoekers kunnen hier heerlijk winkelen en genieten van de historische omgeving van de stad.

Is Haarlem gezellig

Wat zijn de absolute must-sees in Haarlem?



Must-see bezienswaardigheden in Haarlem

Haarlem staat bekend om zijn prachtige historische gebouwen, zoals de Grote Markt met de imposante St. Bavokerk en het sfeervolle Teylers Museum. Ook de idyllische hofjes, zoals het Hofje van Bakenes en het Hofje van Oorschot, zijn absoluut een bezoek waard.

Ontdek de charme van Haarlem

Naast de historische bezienswaardigheden heeft Haarlem ook een levendige winkelstraat, de Gouden Straatjes, waar je kunt genieten van lokale boetiekjes en gezellige cafés. Vergeet ook niet de prachtige grachten van de stad te verkennen en te genieten van de sfeer en charme die Haarlem te bieden heeft.



Meer info: iens haarlem lunch

Hoe gezellig is Haarlem?



Haarlem: een gezellige stad

Haarlem staat bekend om zijn gezellige sfeer en knusse straatjes. Met talloze leuke cafés, restaurants en winkels is er altijd wel iets te beleven in deze bruisende stad.

De charme van Haarlem

De historische gebouwen, mooie grachten en gezellige pleinen dragen bij aan de charme van Haarlem. Of je nu wilt genieten van een terrasje in de zomer of de gezellige kerstsfeer wilt ervaren in de winter, Haarlem is het hele jaar door een heerlijke plek om te vertoeven.

Wat moet je echt doen in Haarlem

Wat zijn de absolute must-do's in Haarlem?



Must-do's in Haarlem

Een absolute must-do in Haarlem is een bezoek aan de Grote Markt, het bruisende hart van de stad. Hier vind je gezellige terrasjes, historische gebouwen en de imposante Grote Kerk. Daarnaast mag een wandeling door de sfeervolle straatjes van de oude binnenstad niet ontbreken, waar je kunt genieten van prachtige gevels en leuke boetiekjes.

Culturele hoogtepunten

Een andere must-do in Haarlem is een bezoek aan het Frans Hals Museum, waar je de grootste collectie werken van de beroemde Hollandse meester kunt bewonderen. Verder is een rondvaart door de grachten van Haarlem een aanrader, om de stad vanaf het water te ontdekken en de historische panden vanuit een ander perspectief te bekijken.

Hoeveel betaal je voor een maaltijd bij Tatsu?



Wat zijn de prijzen voor een maaltijd bij Tatsu?

Bij Tatsu betaal je gemiddeld tussen de €10 en €15 voor een maaltijd, afhankelijk van je keuze. De menukaart biedt een ruime selectie aan gerechten, variërend van sushi rolls en ramen tot curry en bento boxes.

Zijn er nog extra kosten bij een maaltijd bij Tatsu?

Bij Tatsu worden de prijzen voor de maaltijden inclusief belastingen weergegeven, dus je hoeft geen extra kosten te verwachten. Daarnaast zijn er geen verborgen kosten of servicekosten, waardoor je precies weet wat je betaalt voor je maaltijd bij Tatsu.